Жалпы сұрақтар
+7 (727) 355-15-26
info@rybprom.kz
Қазақстан үшін ресми дистрибьютор
+7 (727) 290-70-48
sale@aquafoodtrade.kz
Жароков қ., 272Б
Жаңа піскен қызанақтан жасалған тұздық пен прованс шөптерімен Brama бауырсақтары

Ингредиенттері
Қызанақтан жасалған тұздық:
Түйінді пияз - 60 г
Сәбіз - 50 г
Балдыркөк сабағы - 50 г
Зәйтүн майы - 50 мл
Құрғақ ақ шарап - 30 мл
Өз шырынындағы қызанақтар - 450 г
Сарымсақ - 15 г
Гүлшетен - 10 г
Жебіршөп - 5 г
Чили бұрышы- 3 г
Тұз - 5 г
Балық бауырсақтары - 400 г
Фритюр майы - 500 г
Даярлау тәсілі
Қызанақтан жасалған тұздық:
Қыздырылған майға ұсақтап туралған пияз, сарымсақ, сәбіз бен балдыркөк, шөптер қосып, сары түске айналғанша қуырамыз. Шарап қосып, 5-7 минут бұқтырып пісіреміз. Қызанақты құйып, баяу отта 10 минут бұқтырамыз. Тұздаймыз, бұрыштаймыз.
BRAMA балық бауырсақтарын 5 минут фритюрде қуырамыз. Екі тәсілмен ұсынуға болады.
- Балық бауырсақтарын тұздыққа қосып, бес минут бұқтырып пісіреміз.
- Тұздықты терең тәрелкеге құйып, үстіне Брама бауырсақтарын саламыз.
Басқа рецепттер


