Жалпы сұрақтар
+7 (727) 355-15-26
info@rybprom.kz
Қазақстан үшін ресми дистрибьютор
+7 (727) 290-70-48
sale@aquafoodtrade.kz
Жароков қ., 272Б
Манго тұздығымен бахтах

Ингредиенттері
Бахтах -180 г
Жас картоп - 80 г
Цукини - 60 г
Черри - 60 г
Зәйтүн - 60 г
Сарымсақ - 1 г
Ақжелкен - 2 г
Киеуіл - 10 г
Зәйтүн майы - 30 г
Манго пюресі - 10 г
Кілегей 30% - 30 г
Қызыл бұрыш - 1 г
Тұз - 1 г
Қара бұрыш - 1 г
Сары май - 10 г
Даярлау тәсілі
Бахтах тұзбен, бұрышпен және қызыл бұрышпен тұздықталып, зәйтүн майы қосылады. Содан соң табада қуырылады. Зәйтүннен,сарымсақтан, ақжелкеннен, киеуіл мен зйтүн майынан тапенад дайындалады. Пісірілген жас картопты цукини мен черри қосып, сары майға қуыру керек. Манго пюресін кілегеймен қосып, жылыту керек. Жас көкөністер салынған тәрелкеге манго тұздығымен бірге тапинадпен ақсеркені ақтарып салу керек. Жібершөп бұтағымен сәнделеді.
Басқа рецепттер


