Жалпы сұрақтар

+7 (727) 355-15-26

info@rybprom.kz

Қазақстан үшін ресми дистрибьютор

+7 (727) 290-70-48

sale@aquafoodtrade.kz

Жароков қ., 272Б

Қалай өтуге болады

Орман саңырауқұлақтары мен пашот жұмыртқасы қосылған төмен температуралық бахтах

Ингредиенттері

Бахтах балық сүбесі - 250г

Орман саңырауқұлақтары микс - 150 г

Түйінді пияз - 70 г

Жасыл бұршақ - 100 г

Жұмыртқа - 1 дана

Асжапырақ - 40 г

Қабықты бұрыш - 20 г

Зәйтүн майы - 50 г

Жебір - 2 г

Тұз, бұрыш

Даярлау тәсілі

Балық сүбесі  тазаланады. Бумен пісіру пеші 50°С температурада 100% буға 20  минутқа қойылады. Балықты алдын ала тұздап, маринадтаудың керегі жоқ.

Балық дайын болғанша, жасыл бұршақ буланады. Дәміне қарай тұз бен бұрыш қосып, блендерде біртекті күйге дейін кесеміз.

Табаны қыздырып, орташа отта зәйтүн майына саңырауқұлақты 3 минуттай қуырамыз. Содан кейін, оған жас түйінді пияз қосып, бәрін тағы да 5-6 минуттай дәміне келтіріп қуырамыз.