Жалпы сұрақтар

+7 (727) 355-15-26

info@rybprom.kz

Қазақстан үшін ресми дистрибьютор

+7 (727) 290-70-48

sale@aquafoodtrade.kz

Жароков қ., 272Б

Қалай өтуге болады

Көксеркеден жасалған булгур қосылған орама

Ингредиенттері

Жаңа мұздатылған көксерке сүбесі - 300 г

Тұз

Лимон шырыны - 2 мл

Балыққа арналған дәмдеуіштер қоспасы

Булгурдан жасалған гарнир:

Булгур - 150 г

Болгар бұрышы - 25 г

Түйінді пияз - 15 г

Сәбіз - 20 г

Жұмыртқа - 50 г

Балғын күнзе - 5 г

Өсімдік майы - 30 мл

Тұз, ұнтақталған бұрыш

Ащы соя тұздығы - 50 мл

Даярлау тәсілі

Булгур жармасын әзірлеп, суға қайнатамыз. 50 г жармаға 150 мл су.

Көкөністерді – пиязды, сәбізді, болгар бұрышын ұсақ текшелермен кесеміз.

Қыздырылған табаға өсімдік майын құямыз, жұмыртқаны жарып, табаға саламыз да, дайын болғанша қуырамыз, содан кейін кесілген көкөністерді қосамыз, 5-10 минут қуырамыз, пісірілген булгурды қосамыз және тұздап, бұрыштаймыз, соңында балғын күнзе қосамыз.